Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vopsea interior lavabil Polisan Kansai
378 lei
Brand
Elegans Extra Mat si Semi Mat Lavab
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vopsea perfecta pentru ultimul strat de interior, pe baza de apa, cu o combinatie exceptionala intre rasina acrilica pura si agenti antibacterieni, se poate sterge foarte bine, antibacteriana, impiedica dezvoltarea mucegaiului si a ciupercilor, structura flexibila care acopera fisurile, inalta putere de acoperire care depaseste cu pana la 20% vopselurile obisnuite, cu aditiv siliconic, decorativa.
• Ofera o suprafata de acoperire suplimentara de pana la 20% m
• Datorita proprietatilor sale antibacteriene previne formarea bacteriilor
• Previne formarea mucegaiului si a ciupercilor
• Curatare maxima
• Flexibila, nu crapa
• Are un continut minim de VOC, ecologica
• Datorita siliconului opreste apa
• Culorile raman vii si stralucitoare ani de zile
• Rezistenta maxima la retinerea petelor
• Acoperire maxima
• Usor si confortabil de aplicat
Este o vopsea pentru interior, antibacteriana, previne aparitia ciupercilor si mucegaiului, cu putere de acoperire suplimentara, nu se ingalbeneste, nu retine praful si murdaria, inodora si flexibila, cu textura semi-mata. Datorita siliconului si a rasinii speciale din structura sa face ca impermeabilitatea la apa sa sporeasca, marind caracteristica de curatare si totodata previne umflarea si decojirea ei, in special in medii umede. Proprietatile elastice ale vopselei permit ca aceasta sa fie aplicata fara chit pe suprafetele crapate.
Pregatirea suprafetei si modul de aplicare
Suprafetele pe care urmeaza sa fie aplicata trebuie sa fie drepte netede, intregi, uscate si fara praf. Gaurile si crapaturile trebuie sa fie umplute cu Chit Perla. Pentru suprafetele vechi pe baza de solventi, se aplica o Amorsa de Transfer. Pe suprafetele tencuite care urmeaza sa fie vopsite prima oara se aplica pe partea interioara o Amorsa de Umplere. Pe suprafetele gletuite trebuie aplicata amorsa Polizolan Astar, A-Star Astar* sau Elegans Extra Astar in proportie diluata de 1/7. La 18-24 de ore dupa aplicarea amorsei, vopseaua trebuie aplicata pe suprafata in 2 straturi. A se astepta cel putin 4 ore intre aplicarea celor 2 straturi. In timpul aplicarii, temperatura suprafetei si si cea ambientala trebuie sa fie intre 5 C-35 C.
Elegans Extra Semi-Mat / Mat
* Cand se foloseste A-Star Astar pentru pregatirea suprafetei, consumul pentru ultimul strat de vopsea scade cu 15-20%.
Procentele de diluare / amestecare 15-20% in volum de apa
Suprafata de (acoperire) vopsire 20-22 m /L per strat
Timpul de uscare La o temperatura de 20 C cu o umiditate relativa de 50%, uscarea la atingere este de 15 minute, uscarea fara a retine praf 30 de minute, iar uscarea completa se realizeaza in 4 ore.
Aparate de aplicare recomandate
Trafalet saten, trafalet pentru interior sau pensula
Mod de ambalare
2,5 L / 7,5 L / 12 L / 15 L
Extra m 2
PREVINE MUCEGAIUL
Aprobat de Ministerul Sanatatii al Republicii Turcia

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura