Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vopsea decorativa Polisan Kansai
114 lei
Brand
X1 Antiaging
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vopsea decorativa de interior si exterior pentru ultimul strat, inodora, stralucitoare, pe baza de rasina acrilica pura si apa, care se poate sterge.
• Asigura un castig in plus comparative cu costul vopsea de ulei + diluant
• Economiseste timp si forta de munca
• Aplicabila pe pereti, lemn, suprafete metalice
• Putere de acoperire mare
• Usor de aplicat
• Rezistenta ridicata la radiatii UV
• Culoarea se face in Centrul de Mixare
• Pe baza de apa, fara plumb. Este ecologica
• Nu se ingalbeneste cu trecerea timpului.

Textura lucioasa si capacitatea rasinei de respingere a apei si de sporire a permeabilitatii aburilor ii confera o durabilitate ridicata. Rezistenta ridicata la ingalbenire si raze UV. Avand o stralucire si o acoperire inalta, este usor de aplicat, se raspandeste si adera bine la suprafata de lucru. Poate fi stearsa in adevaratul sens al cuvantului. Nu crapa, nu se umfla si nu se cojeste. Se aplica pe suprafetele interioare si exterioare minerale, din lemn, metal precum tencuiala, beton, eternita, placi de rigips care au fost date cu amorsa sau chituite.

Pregatirea suprafetei si modul de aplicare
Suprafata pe care trebuie aplicata trebuie sa fie neteda, ferma si uscata; a se indeparta murdaria, rugina si grasimea.
Straturile vechi de vopsea umflate si care contin particule prafoase trebuie indepartate de pe suprafata. Suprafetele cu vopsea veche dar care este in stare buna trebuie sa fie slefuite cu smirghel fin pentru a imbunatati aderenta. Gaurile trebuie umplute cu chit Perla Macun sau Politex Macun, iar suprafata trebuie netezita. Dupa slefuirea chitului uscat, suprafetele de lemn si cele din minerale trebuie vopsite cu Vopsea Lucioasa Inodora X1 Anti Aging diluata cu apa in proportie de 10-15%.

Suprafetele metalice trebuie sa fie pregatite cu amorsa anti-rugina. La 24 de ore dupa ce a fost aplicata amorsa Polistar Sentetik Astar, Primera Sentetik Astar sau Antipas, se aplica 2 straturi de Vopsea Lucioasa Inodora X1 Anti Aging fara a fi diluata. Cele 2 straturi se aplica cu o pensula sau trafalet bine imbibat pe suprafetele al carui support a fost pregatit. Asteptati 6 ore intre cele 2 straturi. La ultimul strat se aplica Vopsea Lucioasa Inodora X1 Anti Aging nediluata cu apa pentru a creste gradul de intindere pe suprafata. In timpul aplicarii, temperatura suprafetei si cea ambientala trebuie sa fie intre 5 C-35 C.
Procentele de diluare / amestecare
Produsul este gata preparat pentru utilizare. La nevoie se poate dilua cu apa in proportie de 5%.
Suprafata de (acoperire) vopsire 15-20 m /kg per strat.
Timpul de uscare
La o temperatura de 20 C cu o umiditate relativa de 50%, uscarea la atingere este de 5 minute, uscarea fara a retine praf 30 de minute, iar uscarea completa se finalizeaza in 24 ore.
Aparate de aplicare recomandate
Pensula, trafalet sau pistol de vopsit
Mod de ambalare 0,70 L / 2,5 L / 7,5 L / 15 L
Din Gura in Gura