Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vopsea interior Polisan Kansai Perla Mat
143 lei
Brand
Perla Mat İnterior Lavabil
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vopsea decorativa mata, pentru ultimul strat de interior. Este pe baza de apa si rasina acrilica, cu caracteristica de stergere si aditiv siliconic.
• Curatare perfecta
• Aditiv siliconic
• Nu se umfla, nu se exfoliaza
• Usor si confortabil de aplicat
• Ecologica
Se aplica pe suprafete cum ar fi tencuiala, betonul si eternita.
Este o vopsea decorativa, usor de aplicat, ofera o buna acoperire, poate fi curatata, inodora si ecologica. Continutul de silicon face ca proprietatile sale de impermeabilitate la apa sa maresca capacitatea de curatare a vopselei, prevenind umflarea si exfolierea, in special in medii umede.
Pregatirea suprafetei si modul de aplicare
Suprafetele pe care urmeaza sa fie aplicata trebuie sa fie drepte netede, intregi, uscate si fara praf. Gaurile si crapaturile trebuie sa fie umplute cu Chit Perla. Pe suprafetele vechi pe baza de solventi se aplica o Amorsa de Transfer. Pe suprafetele tencuite care urmeaza sa fie vopsite prima oara pe partea interioara se aplica o Amorsa de Umplere. Pe suprafetele gletuite, trebuie aplicata amorsa Polizolan Astar, A-Star Astar* sau Elegans Extra Astar in proportie diluata de 1/7. La 18-24 de ore dupa aplicarea amorsei, vopseaua trebuie aplicata pe suprafata in 2 straturi. A se astepta cel putin 4 ore intre aplicarea celor 2 straturi. In timpul aplicarii, temperatura suprafetei si si cea ambientala trebuie sa fie intre 5 C-35 C.
* Cand se foloseste A-Star Astar pentru pregatirea suprafetei, consumul pentru ultimul strat de vopsea scade cu 15-20%.
Procentele de diluare / amestecare 15-20% in volum de apa
Suprafata de (acoperire) vopsire 11-13 m /L per strat
Timpul de uscare
La o temperatura de 20 C cu o umiditate relativa de 50%, uscarea la atingere este de 15 minute, uscarea fara a retine praf este de 30 de minute, iar uscarea completa se realizeaza in 4 ore.
Aparate de aplicare recomandate
Trafalet saten, trafalet pentru interior sau pensula
Mod de ambalare 2,5 L / 7,5 L / 12,5 L (20kg).
Din Gura in Gura